Over mij

Hoi! Ik ben het gezicht achter Letterzinnig

Aangenaam, mijn naam is Hanneke Kregel en ik ben het gezicht achter Letterzinnig. Samen met mijn vriend en onze o zo schattige 3-jarige dochter woon ik in Assen, het mooie Drenthe. Omdat het jaren al kriebelde om voor mezelf te gaan werken, heb ik besloten de sprong te wagen en ben ik in het voorjaar van 2023 met Letterzinnig gestart als zelfstandig tekstschrijver.

Hanneke Kregel is het gezicht achter Letterzinnig

Van jongs af aan ben ik met taal bezig. Al op de basisschool genoot ik van het schrijven van verhalen en ook tijdens mijn studie Communication & Multimedia Design werd ik altijd als schrijver van verslagen voorgedragen. Tot op de dag van vandaag is schrijven een van mijn favoriete bezigheden! Ook lezen is iets wat ik graag doe. Of het nou gaat om een persoonlijke noot op een verjaardagskaart of een spannende roman: letters op papier maken mij altijd blij.

Van taalfouten krijg ik jeuk, maar woordgrapjes vind ik juist leuk!

Vraag mijn naaste omgeving naar mij en ze zullen zeggen dat ik sociaal erg betrokken ben en oprechte interesse in ze heb. In mijn werk is dat niet anders: ik luister naar je en voel aan waar je behoefte aan hebt. Samen kijken we hoe we deze behoefte het beste kunnen vervullen. Ik werk gestructureerd en met een proactieve houding, met het doel dat jij erop kunt vertrouwen dat het goed komt.

Dit vind ik belangrijk

Ik houd van persoonlijke aandacht. In small talk ben ik niet zo goed, maar de diepte ingaan met je doe ik graag. Leer me je kennen! Verder vind ik betrouwbaarheid en zingeving belangrijke waarden.

Mijn missie is om jou en je onderneming te laten doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt, door zelf te doen waar ík goed in ben en wat ík leuk vind, namelijk schrijven. Zo kunnen we elkaar aanvullen en creëren we een win-winsituatie. Top, toch? Ik streef ernaar om met mijn persoonlijke betrokkenheid een duurzame werkrelatie met je op te bouwen.

Lijkt het je wat om samen te werken? Laten we een kop thee drinken! Koffie sla ik liever over.

Wat anderen over mij zeggen

Opdrachtgever WINDKRACHT Designstudio

Hanneke begrijpt precies hoe je in woorden kan omschrijven wat de visie van jouw bedrijf is. Zo heeft ze ons ontzettend goed geholpen met de websiteteksten voor ons bedrijf WINDKRACHT Designstudio. Ze luistert goed naar wat je vertelt en begrijpt wat je daadwerkelijke boodschap is. Ze kijkt kritisch naar de teksten en denkt met je mee. Hierdoor sluit de tekst naadloos aan op jouw persoonlijke (bedrijfs)verhaal. Wat wij in veel woorden konden vertellen, heeft Hanneke in een kort en bondig verhaal kunnen schrijven. Wij zijn ontzettend blij met de tekst die Hanneke heeft aangeleverd voor onze website. Wij raden haar iedereen aan die de juiste snaar wil raken met zijn of haar tekst.

Indie Horsten en Marije Wielaert, WINDKRACHT Designstudio

Over mij en Rolf Prins

Met al het gemak werkt Hanneke foutloos en secuur. Ongeacht de uitdaging of de grootte van het project, kan ze goed de rust bewaren en zorgen voor de gewenste uitkomst.

Rolf Prins

Opdrachtgever Puntig Online Marketing

We hebben enkele schrijfopdrachten aan Letterzinnig uitbesteed vanwege tijdelijke onderbezetting van ons online marketingbureau. Onze samenwerking is zeer soepel verlopen! Hanneke levert het afgesproken werk (én nog een beetje meer dan dat) tijdig en volgens afspraak op. Ook wat meer ingewikkelde onderwerpen wist Hanneke zich snel eigen te maken, en om te zetten naar begrijpelijke taal. Wij zijn heel blij met deze samenwerking en kunnen Letterzinnig van harte aanraden!

Puntig Online Marketing

Over mij en Evelien van Zanten

Met Hanneke haal je iemand in huis die haar zaakjes op orde heeft. Ze haalt het beste uit haar werk en is altijd bereid mee te denken in oplossingen of een kritische blik te werpen. Naast haar zakelijke vaardigheden laat ze ook een mooie persoonlijke kant zien: van een verzorgde agenda tot zelfgebakken cake. Dat geeft zo veel meerwaarde.

Evelien van Zanten

Over mij en Henrieke Schuiling

Hanneke is een enthousiaste, creatieve tekstschrijver die zich goed kan aanpassen aan verschillende doelgroepen. Als oud-collega kwam ik vaak even inspiratie halen aan het bureau van Hanneke als ik er zelf niet uit kwam. Ik kwam dan vol ideeën terug! Bovendien ziet ze iedere spelling-, grammatica- en stijlfout en maakt ze dit kenbaar zonder uit de hoogte te doen. Hanneke is wat mij betreft een aanwinst voor elk tekstbehoevig bedrijf!

Henrieke Schuiling

Over mij en Renze Rispens

Hanneke is kundig in haar werk. Ze durft te vragen, is een echte teamplayer en prettig in de omgang.

Renze Rispens

Over mij en Harriette Tienkamp

Ik ken Hanneke al meer dan 10 jaar, daarom is het extra speciaal dat ze de geboortekaartjes voor onze zoons heeft ontworpen! Ze kon goed inspelen op onze wensen en daar (in overleg) haar draai aan geven. Wij zijn nog steeds erg blij met het eindresultaat! Ik zou Hanneke omschrijven als creatief, zorgvuldig, geduldig en warm in de communicatie.

Harriëtte Tienkamp