Diensten

Diensten en Diensten icoontjes Redigeren

Controleren en redigeren

Heb je al een verhaal op papier staan, maar ben je nog niet helemaal tevreden? Ik kijk graag met je mee naar hoe het beter kan. Fouten haal ik eruit en ik vorm het geheel tot een mooi, goedlopend verhaal.

lees meer over redigeren
Diensten en Diensten icoontjes Webteksten

Teksten voor websites

Wil je helemaal ontzorgd worden? Dan schrijf ik de teksten van je website van A tot Z. Variërend van een enkele blog tot de volledige content van je (nieuwe) website, bij mij ben je aan het juiste adres.

lees meer over teksten voor websites
Diensten en Diensten icoontjes Drukmedia

Teksten voor drukmedia

Ook al gebeurt tegenwoordig veel online, de ‘ouderwetse’ drukmedia zijn zeker nog niet uitgestorven! Ik help je graag bij het opstellen van persberichten, advertenties en zelfs hele magazines.

lees meer over teksten voor drukmedia
Diensten en Diensten icoontjes Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief

Als je een e-mailadressenbestand hebt, kun je die inzetten voor het versturen van digitale nieuwsbrieven. Perfect om weer even onder de aandacht te komen bij je klanten!

lees meer over nieuwsbrieven
Diensten en Diensten icoontjes Productteksten

Producttekst

Online producten verkopen kan pas goed gaan, wanneer de klant duidelijk geïnformeerd wordt. Met heldere en overzichtelijke productteksten wordt je kans op verkoop enorm vergroot.

lees meer over productteksten
Diensten en Diensten icoontjes Interviews

Interviews

Is de inhoud van de tekst nog niet bekend? Ik ga met betrokkenen in gesprek om alle info op tafel te krijgen. Vervolgens schrijf ik er een mooi en helder verhaal van. Geschikt voor allerlei doeleinden.

lees meer over interviews
Diensten en Diensten icoontjes Vacatureteksten

Vacaturetekst

Wil je nieuwe, goede medewerkers aantrekken? Kies dan niet weer voor een 13 in een dozijn vacature, maar ga voor een originele insteek waarmee je werkzoekenden écht prikkelt om te solliciteren!

lees meer over vacatureteksten
Letterzinnig levert teksten op maat voor jouw organisatie

Maatwerk

Heb je niet gevonden waar je naar op zoek bent? Laten we het gesprek aangaan! Hoewel elke tekst natuurlijk maatwerk is, deins ik niet terug voor iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Heb je een bijzonder verzoek? Ik ben erg benieuwd waar ik je bij kan helpen.

neem contact op